MEER INZICHT IN WAT ER GEBEURT

Camerabeveiliging

Vraag offerte aan Vraag offerte aan

Camerabeveiliging voor bedrijven en woningen

Voor je bedrijf of instelling

Met een camerasysteem voor je bedrijf of instelling kun je meer dan beelden bekijken en opnemen. Je kunt bijvoorbeeld ook processen verbeteren, kosten besparen, meer omzet genereren en de kans op een calamiteit verkleinen. We leveren een uitgebreid pakket aan oplossingen, van een enkele camera tot systemen met honderden camera’s.

Voor je woning

We leveren camera’s waarmee je kan zien en registreren wat er in en om je woning gebeurd. De beelden kun je bekijken via een handige app op je smartphone. Desgewenst kijken onze centralisten bij een (overval)alarm met je mee om te bepalen of er hulp noodzakelijk is.

De voordelen van Chubb’s camerasystemen

  • Geven een helder beeld in alle omstandigheden
  • Door ingebouwde videoanalyse te gebruiken voor veel toepassingen
  • Inzetbaar als stand-alone oplossing of als onderdeel van een videomanagementsysteem
  • Te koppelen met vrijwel elke alarmcentrale
  • Integratie met inbraakbeveiliging, toegangscontrole, brandbeveiliging en overvalalarm

Wij ontzorgen je

Adviesgesprek-camerabeveiliging-op-locatie
Adviesgesprek-camerabeveiliging-op-locatie

Advies

Een van onze experts komt bij je langs om je wensen te bespreken, de mogelijkheden uit te legen en de situatie te bekijken. Voor complexe situaties zetten we onze camerademovan in waarmee we verschillende oplossingen kunnen testen en demonstreren. Aansluitend ontvang je van ons een vrijblijvend advies.

Installatie & service

Als je bij ons een camerasysteem koopt dan zorgen we dat jij er geen omkijken naar hebt, wij regelen het! Onze technici installeren het systeem en zorgen dat alles werkt, inclusief uitleg en tips over het gebruik. Ook na installatie staat onze Technische Dienst voor jou klaar voor een periodieke controle en onderhoud.

VideoCheck

Met onze dienst VideoCheck controleren we continue de werking van je camerasysteem. Staan de camera’s nog in de goede positie, zijn de beelden scherp genoeg, blokkeert een object het beeld en neemt de recorder nog op? Met Videocheck signaleren we het als er iets niet klopt en nemen we direct actie.

Videodiensten

Vanuit onze alarmcentrale kunnen we je camerabeelden desgewenst bekijken. Bijvoorbeeld om te kijken of de situatie veilig is, een alarm te verifiëren, iemand toegang tot het pand te geven of een oogje in het zeil te houden als je personeel het pand betreed.

 

Meer weten over
onze camerabeveiliging?

Meer weten over
onze camerabeveiliging?