DIRECT EEN VEILIG GEVOEL

Alarmcentralediensten

Offerte aanvragen Offerte aanvragen
alarmcentraldiensten-chubb

Waarom kiezen voor
Chubb alarmcentrale?

  • Waken over je veiligheid en eigendommen
  • Zijn 24/7/365 beschikbaar om je te helpen
  • Vormen elkaars back-up
  • Kijken met je mee bij een verdachte situatie
  • Vergunde bewakingsonderneming
  • Maken onderdeel uit van de Live View aanpak
  • Gecertificieerd INCERT bewakingcentrale

Onze alarmdiensten

alarmafhandeling-alarmcentralediensten
alarmafhandeling-alarmcentralediensten

Alarmafhandeling

Onze alarmcentrale beoordeelt de binnenkomende alarmen en bepaalt of er hulpdiensten en of waarschuwingsadressen geïnformeerd moeten worden. Dit gebeurt op basis van het met jou overeengekomen protocol. Of het nu gaat om een technische melding, inbraak-, brand- of overvalalarm, we zorgen 24/7/365 dat er actie ondernomen wordt.

alarmafhandeling-alarmcentralediensten
alarmafhandeling-alarmcentralediensten

Alarmopvolging

Als onderdeel van alarmafhandeling bieden we de mogelijkheid van alarmopvolging. Als daar aanleiding voor is sturen we een surveillant naar je locatie. Deze controleert het pand, de omgeving, herstelt het alarm en zorgt ervoor dat eventuele inbraakschade wordt hersteld.

alarmverificatie-alarmcentralediensten
alarmverificatie-alarmcentralediensten

Alarmverificatie

Bij een alarm kunnen onze centralisten binnen enkele ogenblikken virtueel bij jou op locatie aanwezig zijn. Via de aanwezige camera’s beoordeelt de centralist de situatie en bepaalt of de inzet van een bewaker of hulpdienst noodzakelijk is.

begeleid-openen-en-sluiten-alarmcentralediensten
begeleid-openen-en-sluiten-alarmcentralediensten

Begeleid openen en sluiten

Onze centralist kijkt mee als jij of een collega alleen het pand wil betreden / verlaten. De centralist houdt via de bij jouw aanwezige camera’s de situatie in de gaten en onderneemt actie als daar aanleiding voor is.

videosurveillance
videosurveillance

Videosurveillance

Om je eigendommen te beveiliging kan je gebruik maken van onze videosurveillance dienst. Op afgesproken tijdstippen maakt onze centralist verbinding met het bij jouw aanwezige camerasysteem en maakt een virtuele ronde over het terrein en/of in je pand. Bij een verdachte situatie schakelt de centralist een bewaker of de hulpdiensten in.

camerabeveiliging-tegen-inbrekers
camerabeveiliging-tegen-inbrekers

Pré-overval

Voor locaties waar de kans op agressief gedrag of overval aanwezig is bieden we pré-overval. Als je de situatie niet vertrouwt druk je op de assistentieknop. Onze centralist kijkt dan via de aanwezige camera’s met je mee en onderneemt actie als daar aanleiding voor is. Dit kan bestaan uit het waarschuwen van contactpersonen, een bewaker of de politie. Ook kan onze centralist de beelden doorzetten naar de politiemeldkamer.

teleservice-alarmcentralediensten
teleservice-alarmcentralediensten

Teleservice

Met onze Teleservice dienst is jouw bedrijf 24/7/365 bereikbaar. Buiten jullie normale openstellingstijden of als jullie te druk zijn nemen we de telefoon voor je op. Vervolgens helpen we je klanten via een vooraf afgestemd belscript. Alle klantcontacten verlopen uiteraard geheel volgens jouw wensen.

Persoonsbeveiliging-dienst-Chubb-visiON
Persoonsbeveiliging-dienst-Chubb-visiON

Persoonsbeveiliging

We kunnen over jou en je medewerkers veiligheid waken. Voel je je onveilig dan maak je met 1 druk op de knop verbinding met onze alarmcentrale. Dit gebeurt via een handige app op je smartphone. De centralist kan direct meeluisteren en aan de hand van je GPS-locatie bepalen waar je bent. De app is voorzien van een man-down functie. Verlies je het bewustzijn dan merkt de app dit op en maakt contact met onze alarmcentrale. Als er een dreigend situatie is sturen we direct de hulpdiensten, een bewaker of een door jou gekozen persoon ter plaatse.

Chubb visiON+

De bovenstaande diensten maken onderdeel uit van Chubb visiON+, ons pakket van connected diensten.

Meer weten over
onze alarmcentralediensten?

Meer weten over
onze alarmcentralediensten?