BESCHERM JE EIGENDOMMEN

Inbraakbeveiliging

Vraag offerte aan Vraag offerte aan
inbraakbeveiliging-chubb

De beste beveiliging
voor jouw situatie

Een inbraak is niet alleen vervelend maar kan ook verstrekkende gevolgen hebben voor de continuïteit van je bedrijf. Om dit te voorkomen leveren we de beste inbraakbeveiligingssystemen voor de meest uiteenlopende toepassingen, van een kleine winkel tot retailketen, datacentrum, kantoren en bankinstellingen. Maar ook voor het beveiligen van je woning hebben we de beste oplossing.

Inbraakbeveiliging voor bedrijven en woningen

Voor je bedrijf of instelling

We leveren inbraakbeveiliging voor bedrijven en instellingen, van lokale winkel tot retailketen, datacentrum, kantoren en zorginstellingen. Met onze inbraakbeveiligingsoplossingen wordt een poging tot inbraak snel gedetecteerd en voldoe je aan de eisen van je verzekeraar. Voor elk inbraakrisico hebben we de oplossing!

Voor je woning

Met ons draadloze beveiligingssysteem kunnen we je huis in een handomdraai beveiligen, zonder ontsierende bekabeling en een handige app voor op je smartphone. De investering is in vergelijk met veel andere beveiligingssystemen gering. Vraag een offerte aan en onze expert zal je verassen met een interessant voorstel.

De voordelen van Chubb’s inbraakbeveiliging

  • Detecteert in een vroeg stadium een inbraak
  • Schikt inbrekers af
  • Bediening via een handige app, overal ter wereld
  • Voldoet aan de eisen van verzekeraars
  • Integratie met camerabeveiliging, toegangscontrole, domotica, rookmelders en overvalalarm

Wij ontzorgen je

Installatie
Als je bij ons een inbraakbeveiligingssysteem koopt dan zorgen we dat je er geen omkijken naar hebt, we regelen het! Onze technici installeren het systeem en zorgen dat alles werkt, inclusief uitleg en tips over het gebruik.

Service
Ook na installatie zorgen we dat je systeem blijft doen waarvoor je het hebt aangeschaft. Met een servicecontract controleren we de werking van het systeem, helpen we je bij niet dagelijkse gebruikershandelingen en lossen we een eventuele storing voor je op.

Alarmcentrale
Als je verzekert wilt zijn van opvolging van een alarm, dan regelen we dit voor je. Onze eigen alarmcentrale is 24/7/365 beschikbaar om een alarm te beoordelen en daar waar nodig direct contactpersonen en of hulpdiensten in te schakelen.

Direct een veilig gevoel bij alarmopvolging
Ben je zelf niet in de gelegenheid om een alarmmelding af te handelen, of wil je buren of familie of je personeel hier niet mee belasten? We kunnen het voor je regelen. We sturen dan de dichtstbijzijnde surveillant ter plaatse. Die controleert de situatie, laat eventuele schade herstellen en reset het alarmsysteem.

Meer weten over
onze inbraakbeveiliging?

Meer weten over
onze inbraakbeveiliging?