CHUBB VISION+

Wij waken over de veiligheid

Offerte aanvragen Offerte aanvragen
Chubb-vision

Onze Chubb visiON+ diensten:

Persoonsbeveiliging-dienst-Chubb-visiON
Persoonsbeveiliging-dienst-Chubb-visiON

Persoonsbeveilging

Komt je in een noodsituatie, raak je onwel of voel je je bedreigt. Met onze persoonsbeveiligingsapp ben je direct verzekerd van hulp!

Videocheck-dienst-Chubb-visiON
Videocheck-dienst-Chubb-visiON

VideoCheck

Zodra de beelden van jouw camerasysteem onscherp zijn, iemand de camera’s heeft verdraaid of de recorder niet goed functioneert, dan wordt dit met VideoCheck opgemerkt. Met VideoCheck bewaken we 24/7 de werking van jouw camerasysteem en nemen direct actie als we afwijkingen constateren.

Remote-Service-dienst-Chubb-visiON
Remote-Service-dienst-Chubb-visiON

Remote Service

Een storing aan een beveiligingssysteem wil je waarschijnlijk snel opgelost hebben. Dit kan door gebruik te maken van onze dienst Remote Service. Via Remote Service is het mogelijk om een storing of probleem aan een inbraaksignaleringssysteem in veel gevallen direct op te lossen zonder dat daarvoor een monteur daar hoeft te komen.

Begeleid-openen-en-sluiten-dienst-Chubb-visiON
Begeleid-openen-en-sluiten-dienst-Chubb-visiON

Begeleid Openen/Sluiten

Het openen en sluiten van panden kan grote veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Zeker als iemand dit alleen moet doen. Met Begeleid Openen en Sluiten kijken onze centralisten via de aanwezige camera’s mee en nemen direct actie als er zich een verdachte situatie voordoet.

Kies voor Chubb visiON+

 

Met Chubb visiON+ diensten kunnen we 24/7 de status van jouw systemen controleren en waken over de veiligheid van jou, de medewerkers en eigendommen.

 

Pre-overval-dienst-Chubb-visiON
Pre-overval-dienst-Chubb-visiON

Pré Overval

Wanneer je de assistentie- / overvaldrukknop indrukt kijken onze centralisten via de aanwezige camera’s mee, waarschuwen de hulpdiensten en schakelen de camerabeelden (bij een daadwerkelijke overval) direct naar de politie door.

Videosurveillance: Op afgesproken tijdstippen bekijkt onze centralist de live camerabeelden rondom het terrein en/of in een pand, hierdoor kunnen onregelmatigheden opgemerkt worden en de kans op vandalisme, diefstal en inbraak beperkt worden.

Meer weten over
Chubb visiON+?

Meer weten over
Chubb visiON+?