We deliver our services through a global network of over 12,000 highly specialised and fully compliant staff, 200+ branches and more than 20+ monitoring centres worldwide, providing a customised local service supported by expert teams, 24/7, 365 days a year.

Lancering van onze eerste
Internationale Chubb ValYou-prijzen!

Nomineer Nomineer

Een erkenning voor
en viering van de
mensen in ons bedrijf

18 October 2023 | Open voor nominaties

Het is uw gelegenheid

 

Onze ValYou-prijzen zijn een erkenning voor en viering van de mensen in ons bedrijf die de Chubb-waarden elke dag opnieuw uitdragen.

Het is uw gelegenheid om een teamlid of collega in de bloemetjes te zetten voor gedragingen, keuzes en acties die onze waarden weerspiegelen.

Of het nu gaat om een persoon die ‘mensen centraal zet’ of een team dat ‘stappen vooruit denkt’, we willen van ze horen. Waarden zijn immers geen slogan op een mok of poster, maar worden gedragen door onze mensen.

U geeft onze waarden inhoud.

Hoe kunt u deelnemen

U kunt een persoon of team nomineren door te klikken op de nominatielink en alle delen van het korte inzendingsformulier in te vullen. Zowel managers als collega’s kunnen iemand nomineren.

Voor meer informatie of hulp neemt u contact op met het HR-team van uw land. Alle inzendingen moeten tegen 28 november 2023 binnen zijn. Veel succes!

Categorie en Criteria

Een erkenning voor
en viering van de
mensen in ons bedrijf

 

18 October 2023 | Open voor nominaties